Förvaltning

Man-Typing-Whilst-Doing-Business-At-A-Coffee-Shop

Det löpande underhållet och support av en hemsida är tyvärr ofta något som glöms bort och kan skapa stora problem vid de allra sämsta tillfällena.

Hur kan vi hjälpa er?

Uppdateringar och säkerhet

Vi sköter löpande uppdateringar av WordPress, tema och tillägg så att er hemsida är säker och hanterar eventuella problem med skadlig kod.

Övervakning och extern backup

Vi övervakar er hemsida dygnet runt och tar löpande externa backuper så vi kan agera direkt om problem uppstår.

Support och felsökning

Vi hjälper er med alla typer av frågor kopplat till er WordPress hemsida och hjälper till och felsöker om det är något som inte fungerar.

Hur skiljer vi oss mot en byrå eller webbhotell?

illustration (2)

Det finns många duktiga byråer som hjälper företag att designa och kommunikativt utforma deras hemsida på bästa sätt. Men dessa har ofta svårare gällande processer och kompetens för att sköta den löpande förvaltningen och support av hemsidan.

På samma sätt är många webbhotell duktiga på grundläggande serverdrift och kundtjänst kopplat till detta men när det kommer frågor som handlar generellt om WordPress eller mer specifikt kring just er WordPress-hemsida ber de er ofta att kontakta någon annan.

Därför är WP Konsulterna ett perfekt komplement där vi genom vårt fokus på WordPress och löpande förvaltning tillsammans kan se till att ni kan fokusera på det ni gör bäst medan vi tar hand om er hemsida.

Låt oss förvalta er hemsida

Slipp funderingarna om vem ni bör kontakta gällande er hemsida och låt oss ta hand om den löpande förvaltningen medan ni fokuserar på andra frågor gällande ert företag.

Förvaltning

995 kr / månad
  • Support och frågor kring er WordPress-hemsida
  • Felsökning vid eventuella problem
  • Löpande uppdateringar av WordPress, tema och tillägg
  • Hanterar eventuella problem med skadlig kod
  • Övervakning av hemsidan dygnet runt
  • Extern backup av både filer och databas

(Alla priser är exklusive moms)

Beställ WordPress-förvaltning av er hemsida